Campur Sari Gunung Kidul MP3

Jenenge wae campur sari yo mesti campuran saka musik tradisional karo modern, ning mesti nyampleng yen dimirengke…….

Wis pokoke jos gandos ngendikane mbah lanang….

Yen gak percaya iso diunduh ing kene, terus diputer….

Nyenengkeeehhh……. Apa maneh suarane Manthous……. Saka Campur Sari Gunung Kidul…….

Gawe kemringet….

Bisa goyang megal-megol…….

Taktung… jreng…jreng….

Taktung… tak… tak.. tung…. jreng…..

01 – Nyidam Sari.mp3
02 – Gugur Gunung.mp3
02 – Gunung Kidul Handayani.mp3
03 – Bengawan Sore.mp3
03 – Jenggleng George.mp3
06 – Rukun Agawe Santoso.mp3
08 – Jineman Uler Kambang.mp3
09 – Kutut Manggung Rukun Agawe Santoso.mp3

6 Komentar (+add yours?)

  1. Kateno Sunu Pamungkas
    Jul 17, 2009 @ 13:11:37

    Matur sembah nuwun Gendhingipun. Saget kagem jampi kangen kagem pangemut – emut budhoyo jawi

    Balas

  2. priyanto
    Nov 21, 2009 @ 21:46:07

    nderek langkung , surving mawon pados lagu langgam, napa campursari

    Balas

  3. wiyana
    Mar 23, 2010 @ 14:28:00

    wah mantap jenggleng josnya, untuk campur manisnya mana

    Balas

  4. caprie
    Jul 04, 2010 @ 08:08:48

    dipirengake siang2, jan mak nyus…..

    Balas

  5. cah klaten
    Jul 24, 2010 @ 11:00:35

    mas ono lagune ajisaka runtik ing ati

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: