Semar Mantu MP3 (Ki Anom Suroto)

semar1Negara Dwarawati katekan sawijining  putri kang sulistya ing warna. Duryudana nedya nuwun  kalian prabu Baladewa nglamar Putri Temon kanggo putrane aran  Lesmana Mandrakumala, nanging ing wektu kang bebarengan Petruk  minangka utusan Semar uga  atur lamaran putrane Semar kang aran Senet.

Putri Temon nyuwun uba rampe Suralaya kaya wektu kramane Arjuna lan  Subadra, uninga pra utusan bali nedya ing panggone dewe-dewe. Semar senajan kere merga pitulungan para Pandawa bisa minangkani panjaluke putri Temon wekasane  Senet, anak Semar, kasembadan sedya nglamar putri Temon.

Nalika pesta krama akeh alangan saka Prabu Tejakusuma sing sakbenere  Bilung, adine Togog, sapa sabenere Senet lan Temon, mangga dipun midangetaken,kairing Paguyuban Karawitan “PARI” pesinden Nyi Tugini lan Nyi Sri Suparmi.

Lampahan Semar Mantu dening dalang Ki Anom Suroto, saged dipun unduh ing ngandap mriki :

Semar_Mantu_01.mp3
Semar_Mantu_02.mp3
Semar_Mantu_03.mp3
Semar_Mantu_04.mp3
Semar_Mantu_05.mp3
Semar_Mantu_06.mp3
Semar_Mantu_07.mp3

ingkang kaping 8 nembe dipun unggah…..

6 Komentar (+add yours?)

  1. Affan
    Mei 20, 2009 @ 12:23:43

    Matur nuwun, matur nuwun!!

    Balas

  2. suparno
    Jun 23, 2009 @ 13:32:03

    matur nuwun saged kangge tombo kangen

    Balas

  3. pariaborjuis
    Jul 25, 2009 @ 17:08:52

    mas…kalo download video pagelaran wayang kulit itu situs webnya apa?

    Balas

  4. kank_ripay
    Feb 23, 2010 @ 04:54:12

    saya suka semar euy…

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: