para tamu

Ngaturaken sugeng rawuh wonten Candiala Gunung Kendeng dumateng para pamiarsa, kula wonten mriki nyobi nderek nguri-uri kabudayan Jawi ingkang sampun dipun tebihi dening taruna muda Jawi piyambak. Menawi wonten seratan ingkang mboten mrenani ing penggalih, kula ngaturaken nyuwun gunge samudra pangaksami.

Dumateng Mas Sumanto wonten ing sabrang, Mbak Ziza wonten ing Malang, menawi wonten wekdal kula aturi pinarak. Salam saking Soero. Ampun kesupen sami nilar seratan, artikel lan sanesipun. Ingkang badhe nderek nyumbang seratan saged dipun email : weenanto@gmail.com.

Mugi sih kamirahaning Gusti tansah lumeber dumateng kita sedaya, rahayu nir rubeda kalis nir sambikala. Maturnuwun……

 para tamu

12 Komentar (+add yours?)

  1. Darmanto
    Apr 29, 2009 @ 12:25:20

    Alus..lan lembut ..tumetesing toyo..mili nguripi
    kahanan kang wus badhe musno…….
    Mugi angsale uri-uri budaya bongso enggal karahayon
    dening Gusti kang Murbeing Dumadi….
    Sluman Slumun Slamet….wekasane ketok tular meniko
    dadio sarana lestarine budoyo bongso…

    salam budoyo

    Balas

  2. EL
    Mei 02, 2009 @ 20:47:46

    terimakasih,banyak manfaat yang bisa ndiambil dari blog panjenengan…maturnuwun

    Balas

    • soero
      Mei 09, 2009 @ 17:36:20

      maturnuwun ugi, panjenengan sampun nyerat wonten ing mriki, mugi ing tembe budaya Jawi mboten kecalan oboripun.

      Balas

  3. adit
    Jun 12, 2009 @ 14:50:43

    ingngarso sungtulodho, ingmadyo mangunkarso, tutwuri handayani.
    indonesia gemah ripah lohjinawi

    Balas

    • soero
      Jun 17, 2009 @ 13:48:27

      lha punika ingkang sampun dados wigathi…..
      menawi kula angsal ngleresaken, ingkang makaten sampun mboten trep kalih jaman (ature akatah)?????

      kados pundi menawi makaten…?
      ing ngarsa ngumbar angkara
      ing madya numpuk bandha
      tut wuri anjegali

      becik ketampik ala ketampa…..

      trep kalih jaman kang kawastan jaman edan…….
      wakakak..kak….kak…
      hachii……

      Balas

  4. gareng cilik
    Jun 19, 2009 @ 12:55:31

    kang Soero… hehehheheh..
    saged mawon anggone nggojeg..
    tapi emang jaman saniki kados niku nggih pripun malih, nek mboten tumut edan, mboten keduman🙂

    Balas

  5. sukolaras
    Agu 03, 2009 @ 19:13:24

    Derek tepang Kang Mas

    Balas

  6. galuh
    Sep 07, 2009 @ 22:14:46

    Nderek tepang kagem Mas Admin. Menwai wonten wekdal, kasuwun pinarak ing gubug kula http://apdnsemarang.wordpress.com/
    Matur nuwun

    Balas

  7. purnomjoo dihar
    Okt 04, 2010 @ 08:49:27

    asl…
    nderenepanaken, kulo saking tlatah ngayojokarta
    kulo nderek remen wontenipun blog meniko, ingkang isinipun katah pigunanipun kagem kulo
    mt nuwun

    Balas

    • soero
      Okt 07, 2010 @ 16:00:52

      dapur kaleresan
      kulo ndamel blog meniko namung mlampah sak titahipun
      lha niki sampun dangu nembe ngeblog melih
      mugi-mugi poro sutresno kadang jawi mboten kesupen tumprap budayanipun

      Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: